… maar daar komt binnenkort verandering in!

Als ik mijn spullen hier bijeenraap en vertrek naar het ijzige Noorwegen om daar in de woestenij mijn eigen blokhut in elkaar te spijkeren. Het leven op een dieet van zelf gevangen vis en geschoten eland zal niet meevallen. Vooral niet als je elk moment op je hoede moet zijn voor wilde beren en hongerige wolven. Tegen juli zal de meeste sneeuw wel gesmolten zijn. Als de zee rustig is, waag ik mijn overtocht.

5 Responses to “… maar daar komt binnenkort verandering in!”

 1. Onno Says:

  Gelukkig ga je niet zonder ervaring aan je pool-expeditie beginnen. Al die jaren trainen zullen je goed van pas komen. Het is maar goed dat je daar een gids hebt die niet bang is voor een beetje kou…

 2. Onno Says:

  mag ik een tweede keer posten?

 3. Marjolein en Guido Says:

  Als het goed is zitten alle spullen nu in de zeecontainer. Er is zware storm voorspeld, dus we hopen dat julle je eettafel ooit nog terugzien…

  Goede reis aanstaande zondag, we hopen jullie snel weer eens te zien!

 4. Corne Says:

  He Groesz,

  Wanneer kunnen we nu je avonturen lezen? Het is dinsdag en moet je ongeveer weer aan het verhuizen zijn. Ben blij dat ik dat nu niet hoef te doen.

  Heel veel succes ermee!

 5. Administrator Says:

  Op mijn avonturen moeten jullie nog even wachten. Alles is aangekomen en heel gebleven. Dat betekent natuurlijk wel dat we alles in ons nieuwe appartement moesten stapelen. Het is nu een hele klus om van de slaapkamer naar de woonkamer te komen. Het zal wel even duren voordat we alles uitgepakt hebben. We hebben zojuist internet gekregen. nou ja, meer betaald eigenlijk. internet kun je hier overal krijgen. als je je computer aanzet kun je de netwerken van de hele buurt zien en de meeste zijn niet beveiligd. Maar we wilden ons eigen adsl draadje hebben.
  ik ga even boodschappen doen want annike komt zo thuis lunchen. ik moet natuurlijk een goede huisman zijn zolang ik geen baan heb.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.